Αντετοκούνμπο: «Είμαστε μεγάλος στόχος, όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»

Στους Μπακς και όχι στον ανταγωνισμό εστιάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη με 118-99 επί των Γουόριορς όπου σημείωσε το 28ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του.

«Είμαστε μεγάλος στόχος. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τους πρωταθλητές, όλοι έχουν ενθουσιασμό όταν μας αντιμετωπίζουν. Το θέμα είναι να εστιάζουμε στους εαυτούς μας και να γινόμαστε όλο καλύτεροι. Είμαι ικανοποιημένος. Αμυντικά δείξαμε πολύ καλή συμπεριφορά και το κάναμε όλοι μαζί. Επιθετικά δεν ανησυχώ, στα προηγούμενα δύο ματς δεν ήμασταν το ίδιο αποτελεσματικοί αμυντικά. Κάναμε όμως μια πολύ καλή προπόνηση και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Μπορεί κανείς να μη θυμάται αυτό το παιχνίδι σε δύο μήνες, αλλά ξέρουμε πως καταφέραμε να περιορίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε καλές συνήθειες, για να είμαστε καλοί τον Μάιο ή τον Ιούνιο», ανέφερε.

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση του Στεφ Κάρι, είπε: «Πιστεύω πως κάναμε εξαιρετική δουλειά πάνω στον Κάρι. Κυρίως ο Μάθιους, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ τα τελευταία δέκα χρόνια και πρέπει να είσαι πολύ ενεργητικός για να τον αντιμετωπίσεις. Δεν φτάνει ένας για να τον περιορίσει. Η άμυνα έχει να κάνει με το πόση ενέργεια βγάζεις. Εμένα μου αρέσει να παίζω άμυνα και τα παιχνίδια που δεν είμαι καλός στην άμυνα, με ενοχλούν πιο πολύ από αυτά που είμαι άστοχος στην επίθεση».

Τέλος, για την επιστροφή του Μάικ Μπουντενχόλζερ στον πάγκο μετά την περίοδο καραντίνας, είπε: «Ένα μικρό μπρέικ από τον κόουτς Μπαντ δεν ήταν κακό. Το απόλαυσα. Ξέρω πως θα νευριάσει (γέλια)».