Αντάμοβιτς: «Αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα δεχόμουν να μην παίξω ούτε ένα λεπτό»

Η ΑΕΛ έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της σεζόν και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις των προπονητών και των ποδσοφαιριστών. Αυτή την εβδομάδα ήταν η σειρά του Μάρκο Αντάμοβιτς να μιλήσει στο γραφείο Τύπου της ομάδας τονίζοντας πως αν είναι η ΑΕΛ να πάρει κάποιο τίτλο τότε δεν τον νοιάζει να μην αγωνιστεί ούτε λεπτό!

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δείξαμε σε όλους πως είμαστε πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε το ίδιο σκληρά. Δείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλα παιχνίδια και θα παλέψουμε σίγουρα για τον τίτλο. Όταν αγωνίζεσαι στην ΑΕΛ υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να τη διαχειρίζεσαι κατάλληλα και να σε σπρώχνει στο γήπεδο. Σχετικά με την απόδοση μου δεν είμαι ικανοποιημένος, δεν βρίσκομαι στο επίπεδο μου. Αλλά αν η ΑΕΛ είναι να πάρει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο θα δεχόμουν να μην παίξω ούτε ένα λεπτό».

Στη συνέχεια και για τον κόσμο της ομάδας πρόσθεσε: «Νιώθω άσχημα γιατί έχω παίξει μόνο ένα παιχνίδι μπροστά στους οργανωμένους οπαδούς μας. Είναι συνέχεια μαζί μας και μας στηρίζουν οπόταν οφείλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».