Ανταμείβει τον Φαμπιάνο η Ομόνοια, ετοιμάζει πρόταση η διοίκηση!

Ήρθε από… σπόντα τον Οκτώβριο του 2019, όταν η Ομόνοια στάθηκε διπλά άτυχη με τους τραυματισμούς Ουζόχο και Παναγή. Και έμελλε να είναι ο άνθρωπος που θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο για να εισέλθουν οι πράσινοι για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκούς ομίλους και να φθάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια.

Ο λόγος για τον Φαμπιάνο ο οποίος έτυχε ίσως της πιο αποθεωτικής υποδοχής στο ΓΣΠ, την ώρα που οι παίκτες κατευθύνονταν στην εξέδρα για να σηκώσουν το τρόπαιο. Ο ίδιος στις τοποθετήσεις στο ΓΣΠ, μετά τη στέψη της Ομόνοιας και επίσημα ως πρωταθλήτριας, ήταν χαρούμενος και δεν έδειξε διάθεση να φύγει, παρά τις σειρήνες που ηχούν στα αφτιά του κατά καιρούς. Ούτε η Ομόνοια θέλει να φύγει. Τώρα, αν έρθει εξωπραγματική πρόταση ασφαλώς και θα την εξετάσουν. Θέλει λοιπόν να τον «δέσει» και να τον ανταμείψει.

Το συμβόλαιο του 33χρονου «γίγαντα» ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, αλλά στην Ομόνοια, παρά την ηλικία του, θέλουν να τον κρατήσουν κι άλλο. Τουλάχιστον για ακόμη δύο έτη, δηλαδή μέχρι το 2024. Έτσι λοιπόν η πρόθεση που υπάρχει είναι να του προτείνουν νέο συμβόλαιο που θα περιλαμβάνει και μια μικρή αύξηση. Κακά τα ψέματα, είναι ένας παίκτης που με όσα έδειξε στην Ομόνοια αξίζει την υπέρβαση.

Σύντομα λοιπόν πιθανόν να κληθεί ο ατζέντης του για συζητήσεις και όλοι εύχονται να μείνει για πολλά ακόμη χρόνια στην Ομόνοια και γιατί όχι να τελειώσει στην Κύπρο την καριέρα του, όπως έκανε ο Νούνο Ασίς.

Προηγούμενο άρθροΗ κρίση φέρνει και καλά…
Επόμενο άρθροΝα κάνει αποφασιστικό βήμα
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.