Ανόρθωση και Χαμπουλλάς στη λίστα ΠΕΠ - Η ανακοίνωσή τους

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 6.4.2021
Ανόρθωση και Χαμπουλλάς στη λίστα ΠΕΠ - Η ανακοίνωσή τους

Για την παρουσία της Ανόρθωσης και του προέδρου της εταιρείας Ευγένιου Χαμπουλλά στη λίστα για τα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων εξέδωσε ανακοίνωση η ομάδα της Αμμοχώστου.

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με την παρουσία του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου και του προέδρου της εταιρείας κ. Ευγένιου Χαμπουλλά στη λίστα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, για τα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων (ΠΕΠ) στο Συνεργατισμό, επιθυμούμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1)Λόγω της πολυετούς του παρουσίας σε διάφορα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Ανόρθωσης, ο κ. Ε. Χαμπουλλάς επανειλημμένα εκλήθη και ανέλαβε είτε ως πρωτοφειλέτης ή συνοφειλέτης ή εγγυητής οικονομικές υποχρεώσεις εκ μέρους του Συλλόγου.

2)H συγκεκριμένα πρακτική ήταν συνήθης, όχι μόνο από το δικό μας Σύλλογο, η οποία φυσικά ετύγχανε της έγκρισης των εκάστοτε Συμβουλίων και Γενικών Συνελεύσεων με ενσωμάτωση στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις.

3) Τα δάνεια στα οποία γίνεται αναφορά, έγιναν πριν ο κ. Χαμπουλλάς εκλεγεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων και καταστεί έτσι Π.Ε.Π., ενώ οι συζητήσεις για την αναδιάρθρωσή τους έλαβαν χώρα το 2019 αφότου ολοκληρώθηκε η θητεία του στη Βουλή και σύμφωνα με τη νομοθεσία έπαψε να είναι Π.Ε.Π.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις για αναδιάρθρωση των συγκεκριμένων δανείων, δεν αφορούσαν μόνο στην Ανόρθωση, αλλά στο σύνολο τους όλα τα προσφυγικά σωματεία που έδιναν και δίνουν μάχη για την επιβίωσή τους. Τα συγκεκριμένα δάνεια, μετά την αναδιάρθρωση τους, εξυπηρετούνται κανονικά».

Φούτσαλ: 11η αγωνιστική με τηλεοπτικό το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Αντίδραση Ανόρθωσης: «Προβληματικές-ατεκμηρίωτες αποφάσεις, κ. Bρυωνίδη έχετε αντιληφθεί τι γίνεται;»

Χωρίς φιλοξενούμενους τρία ντέρμπι - Πότε εκτίoυν την ποινή τους ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ανόρθωση και ΑΕΛ

Aπαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε τέσσερις ομάδες!