Άλλοι ένας-δυο μέχρι την Πέμπτη

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 4.7.2022
Άλλοι ένας-δυο μέχρι την Πέμπτη
Υπάρχει η εκτίμηση πως αυτές οι μέρες θα φέρουν εξελίξεις στην Ανόρθωση

Μία βδομάδα συμπληρώνεται αύριο από την τελευταία μεταγραφή της Ανόρθωσης, που ήταν ο Εμπραλίτζε (εξαιρούμε τον Αντωνίου που ήταν «κλειστός» εδώ και καιρό). Δεν αναμένεται, όμως, να περάσουν αρκετές μέρες μέχρι το επόμενο «φιρμάνι».

Η ανακοίνωση της έκτης μεταγραφής των κυανολεύκων (υπολογίζουμε στην πεντάδα και τον Κίκο που δεν ανακοινώθηκε) είναι θέμα χρόνου και θα ‘ναι, ίσως… έκπληξη αν δεν προκύψει στα αμέσως επόμενα 24ωρα. Άλλωστε, ναι μεν στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν έθεσαν κάποιο αυστηρό χρονοδιάγραμμα, όμως, επιθυμία τους είναι μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (7/7), μέρα κατά την οποία ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, να υπάρχουν στην ομάδα τουλάχιστον ακόμη ένας, το ιδανικότερο δύο, νέοι ποδοσφαιριστές.

Ο στόχος της «Κυρίας» είναι αρκετά πιθανό να επιτευχθεί από τη στιγμή που εδώ και μέρες η διοίκηση έχει στείλει προτάσεις σε μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών για τις τρεις θέσεις οι οποίες θα ενισχυθούν με δύο παίκτες έκαστη. Αναφερόμαστε στο κέντρο της άμυνας, τα άκρα της επίθεσης και την κορυφή, με συνολικά έξι νέους παίκτες να αναμένονται γι’ αυτές τις θέσεις, ενώ το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί και επιτελικός μέσος.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή η Ανόρθωση έχει πέντε ανοικτές θέσεις για μη γηγενείς παίκτες Καταλόγου Α’, όμως, γίνεται προσπάθεια να γίνουν επτά μέσω της αποδέσμευσης των Εσκοβάλ και Πόποβιτς. Οι διαπραγματεύσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές συνεχίζονται και παρότι μέχρι στιγμής δεν κατέστη εφικτό να επιτευχθεί συμφωνία, οι κυανόλευκοι εκφράζουν αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να απεμπλακούν από τα συμβόλαια του Πορτογάλου αμυντικού και του Σλοβένου μεσοεπιθετικού, ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν όλες οι μεταγραφές που έχει αποφασιστεί να γίνουν. Οι προσθήκες που θα γίνουν δεδομένα, ακόμη κι αν δεν ανοίξουν έξτρα θέσεις (απομακρυσμένο σενάριο), είναι δύο στόπερ, ένας εξτρέμ και δύο επιθετικοί. Από εκεί και πέρα, αναλόγως του αν θα αποχωρήσει ο Εσκοβάλ, ο Πόποβιτς ή και οι δύο, θα παρθεί η απόφαση για το αν θα έρθει είτε τρίτος εξτρέμ (αποκτήθηκε ήδη ο Εμπραλίτζε), είτε ένας επιτελικός χαφ, είτε και οι δύο εν λόγω μεταγραφές, με τους κυανόλευκους να ευελπιστούν πως θα υλοποιηθεί το τρίτο σενάριο.

Όσο για το ποιες θέσεις θα αφορούν οι επόμενες μεταγραφές, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί. Από τη στιγμή που στην «Κυρία» περιμένουν απαντήσεις από στόπερ, εξτρέμ και επιθετικούς, τα πάντα είναι ανοικτά. Υπάρχει, πάντως, η εκτίμηση πως αυτές οι μέρες θα φέρουν εξελίξεις και ότι στην Ανόρθωση θα καταφέρουν να έχουν στην έναρξη της προετοιμασίας ακόμη ένα με δύο νέα πρόσωπα, πέραν των Πάντσεον, Μιχαήλ, Εμπραλίτζε, Αντωνίου και Κίκο που αναμένεται μέχρι την Πέμπτη να ανακοινωθεί (όπως και η ανανέωση Αρτυματά).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Στο RIK HD το Πετρολίνα ΑΕΚ - Ανόρθωση

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Ορισμοί διαιτητών: Ξένοι σε ΑΡΕΝΑ και ΓΣΠ, Κύπριοι στη Πάφο

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...

Αλήθεια ποιος δεν θα τον ήθελε...

Δώρα στους ανταγωνιστές της...

Δώρα στους ανταγωνιστές της...

Δώρα στους ανταγωνιστές της...