Ανόρθωση: Μαργαρίτα... για την άμυνα
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Με μάδημα της μαργαρίτας μοιάζει η περίπτωση ενίσχυσης στην άμυνα της Ανόρθωσης.
«Πάει για αμυντικό, δεν πάει. Πάει, δεν πάει».
Μέχρι πριν από έναν μήνα η αμυντική γραμμή φερόταν να ήταν η Νο1 προτεραιότητα του Τιμούρ Κετσπάγια για μεταγραφή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να «βγουν» και τα πρώτα ονόματα (Μπακάκης, Ροντρίγκο και όχι μόνο).
Ακολούθως προτεραιότητα έγινε η επίθεση (φυσιολογικά μετά τις αποχωρήσεις) και στη συνέχεια ο Κετσπάγια στράφηκε σε χαφ. Μάλιστα από την Ανόρθωση τόνιζαν πως δεν έχει παρθεί απόφαση για ενίσχυση στην άμυνα.
Οι περιπτώσεις Μάριου Δημητρίου και Μπερτ Έσελινγκ προέκυψαν επειδή αμφότεροι είναι παίκτες που δεν θα έπαιρναν θέση στη 15άδα των ξένων/κοινοτικών του Καταλόγου Α' όμως όπως και να το κάνουμε η προσπάθεια της Ανόρθωσης για τους δύο παίκτες δείχνει πως ο προπονητής ψάχνεται για την άμυνα.
Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να λεχθεί με ασφάλεια εάν τελικά θα αποκτήσει αμυντικό η ομάδα της Αμμοχώστου. Με τα υφιστάμενα δεδομένα το πιθανότερο είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια εξεύρεσης παίκτη είτε Κύπριου είτε Καταλόγου Β' όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ούτε το ενδεχόμενο να μην γίνει προσθήκη, ούτε ακόμη και το να αποκτηθεί τελικά παίκτης Καταλόγου Α' και να υπάρξει τρίτη αποχώρηση από το ρόστερ (βλέπε Μπουσουλάτζιτς).
