«Η Ανόρθωση δεν είναι μια ομαδούλα της σειράς»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Γεύμα στους αθλητικογράφους που ακολούθησαν την αποστολή της Ανόρθωσης στην Εσθονία ενόψει του αγώνα με την Φλόρα Ταλίν, παραχώρησε η διοίκηση της «Κυρίας». Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος των κυανόλευκων, Χρίστος Πουλλαΐδης, προχώρησε και σε μια μικρή ομιλία.
Αναλυτικά:
«Να σας ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκεστε εδώ. Δεν είναι η πιο εύκολη η δουλειά που κάνετε. Επιδιώκουμε να έχουμε πάντα αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ. Η Ανόρθωση δεν είναι για μας απλά μία ομάδα. Αντιπροσωπεύει αυτό που φέραμε από την Αμμόχωστο. Θέλουμε και τις νίκες γιατί η Ανόρθωση πρέπει να αποκτήσει ευρωπαϊκή κουλτούρα και Ευρωπαϊκό DNA.
Δεν είναι εύκολο να παίζεις ταυτόχρονα στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ευγένιο Χαμπουλλά και το Δ.Σ για τη δουλειά που κάνουν. Η Ανόρθωση δεν είναι μια ομαδούλα της σειράς, είναι μια μεγάλη ομάδα. Όλο το οικοδόμημα πρέπει να βγάζει υγεία. Δεν είναι εύκολο, προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα σήμερα».
