Και οι «μαχητές» για Κατσαράβα: «Έξω τώρα, αλλιώς θα παρέμβουμε εμείς»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Και οι «μαχητές» για Κατσαράβα: «Έξω τώρα, αλλιώς θα παρέμβουμε εμείς»

Μετά τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης, τώρα και ο σύνδεσμος των «Μαχητών» της Ανόρθωσης εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα με τον Νίκα Κατσαράβα, στέλνοντας στη διοίκηση το μήνυμα να τον θέσει εκτός ομάδας άμεσα.


Με αφορμή την απάντηση του Γεωργιανού που ανέφερε πως δεν πανηγύρισε το γκολ του ΑΠΟΕΛ αλλά απλώς γέλασε με την αντίδραση του συμπατριώτη του, Κάσια, οι οπαδοί των κυανολεύκων σημειώνουν πως με τη νοημοσύνη τους «δεν παίζει κανείς» και τονίζουν πως αν δεν γίνουν κατανοητές οι εισηγήσεις τους, θα παρέμβουν οι ίδιοι.


Αναλυτικά όσα γράφουν...


Δεν θα πούμε πολλά για την ώρα. Το μήνυμα που θα στείλουμε προς όλους τους αρμόδιους φορείς είναι ξεκάθαρο:
 
- ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ -
 
Με την νοημοσύνη του ΑΝΟρθωσιάτη ΔΕΝ παίζει ΚΑΝΕΙΣ. Τέτοια περιστατικά «ύβρις» που ξεπερνούν τις δικές μας γραμμές, δεν θα γίνουν αποδεκτά!
 
Αν δεν γίνουν κατανοητές οι εισηγήσεις μας, τότε θα παρέμβουμε εμείς. Είτε είναι εντός, είτε είναι εκτός των γηπεδικών ορίων.