Χριστοφή: «Κόουτς, μην έχεις έννοια. Θα μπω να τους καθαρίσω!»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Γεμάτος αυτοπεποίθηση από μικρός ήταν ο Δημήτρης Χριστοφή.
Ο έμπειρος εξτρέμ της Ανόρθωσης ήταν το βράδυ της Τρίτης (14/12) καλεσμένος στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» της Cablenet η οποία φιλοξένησε και τον Απόστολο Μακρίδη, τον οποίον ο Χριστοφή είχε προπονητή στον Ονήσιλο.
Ο Μακρίδης, που στην ουσία ήταν αυτός που πίστεψε στον Χριστοφή και τον ανέδειξε, ανέφερε μια ενδιαφέρουσα ιστορία με τον... 17χρόνο Τζίμη, η οποία αποτέλεσε την απαρχή του ενδιαφέροντος της Ένωσης για τον ποδοσφαιριστή που απέκτησε αργότερα.
Δείτε επίσης: Τη στιγμή που ο Χριστοφή πουλήθηκε στην Ένωση, ήταν έτοιμος να δοθεί αλλού!
Διαβάστε την ιστορία...
«Παίζαμε με το ΘΟΪ και ήρθε ο προπονητής της Ένωσης να παρακολουθήσει παίκτη του ΘΟΪ. Στο ημίχρονο χάναμε 1-0, λέω στον Δημήτρη 'ετοιμάσου, θα μπεις στο δεύτερο ημίχρονο'. Εγώ σκεπτικός πηγαίνοντας στα αποδυτήρια να μιλήσω με τους υπόλοιπους παίκτες, νιώθω ένα χέρι στον ώμο μου. Γυρίζω, ήταν ο Δημήτρης. 'Τι θέλεις;' του λέω. Μου είπε... 'Κόουτς, μην σε βλέπω έτσι. Μην έχεις έννοια, θα μπω να τους καθαρίσω'. Μπήκε μέσα, έβαλε δύο γκολ, γύρισε το παιχνίδι. Σίγουρα ο προπονητής της Ένωσης είδε κάποια πράγματα σε αυτόν. Μετά από λίγες μέρες ήρθε πάλι σε παιχνίδι μας με την ΑΠΕΠ και έτσι ξεκίνησε το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Χριστοφή».
