Με... συγγνώμη, ανακοινώθηκε ο Ντορ Μίχα
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της Χάποελ Μπερ Σεβά είναι ο Ντορ Μίχα, ο οποίος στην περσινή σεζόν έπαιξε στην Ανόρθωση. Σημειώνεται ότι ο παίκτης είχε συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία πήρε ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ για να εντάξει τον παίκτη στη δύναμή της.
«Σήμερα ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι στην Χάποελ Μπερ Σεβά. Είμαι χαρούμενος για το προνόμιο που μου δόθηκε να παίξω σε μια ομάδα που διψά για τίτλους» ανάφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό με τις κατηγορίες για την υπόθεση με ανήλικα κορίτσια:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ως αθλητής, πρέπει να είμαι πρότυπο για πολλούς νέους και λυπάμαι βαθιά που τους απογοήτευσα. Παρόλο που η υπόθεση έκλεισε από αθωότητα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, ζητώ συγγνώμη».
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του συλλόγου, Aλόνα Μπάρκατ, σημείωσε: «Μετά από μια ειλικρινή συγγνώμη, θέλω να τον συγχαρώ για την ένταξή του στην οικογένεια της Χάποελ Μπερ Σεβά. Έχει ήδη ειπωθεί ότι το να κάνει ένα λάθος είναι ανθρώπινο και Η συγχώρεση είναι θεϊκή. Είμαι βέβαιη ότι ο Ντορ θα μας συνεισφέρει πολύ στο σύλλογο».