Δυσκολεύονται να τον πιστέψουν
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Στην Ανόρθωση θέλουν, αλλά δυσκολεύονται να πιστέψουν τον Ντένις Πόποβιτς.
Γι' αυτό και παρότι ο Σλοβένος μέσος απάντησε θετικά στον Τιμούρ Κετσπάγια, η μεταγραφή του δεν θεωρείται δεδομένη και από την «Κυρία» -δικαιολογημένα- διστάζουν να πουν κάτι παραπάνω.
Ο Πόποβιτς είχε πει το «ναι» στον προπονητή της Ανόρθωσης και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, όμως τον λόγο του δεν τον τήρησε και γι' αυτό οι κυανόλευκοι παρουσιάζονται... επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση του ντιλ.
Ο 31χρονος κεντρικός χαφ (παίζει και «δεκάρι») που το 2017 συνεργάστηκε με τον Κετσπάγια στην Όρενμπουργκ, θα θεωρηθεί «κλειστός» μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές.
Το σίγουρο είναι ότι ο Γεωργιανός κόουτς θέλει σαν... τρελός τον παίκτη, κάτι που φαίνεται όχι μόνο μέσα από την επιμονή του να τον φέρει στην «Κυρία» αλλά κι απ' το ότι, παρότι δεν τον είχε στο πλάνο του, μόλις ενημερώθηκε πως έμεινε ελεύθερος... έτρεξε να τον «κλείσει» αφήνοντας στην άκρη όσους είχε στη λίστα του.