Παραμένει φαβορί
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Όπως υποστηρίζει ελλαδικό ρεπορτάζ, ο Τσαρλς Ελουντού βρέθηκε... μια ανάσα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε πίσω την υστάτη.
Η «ανατροπή» που φέρεται να σημειώθηκε στην εν λόγω υπόθεση, εντούτοις, δεν αφαιρεί από τον Καμερουνέζο την ετικέτα του «φαβορί» σε ό,τι αφορά τον παίκτη που θα αποχωρήσει από την Ανόρθωση εάν καταστεί ανάγκη να «αδειάσει» μια θέση για μη γηγενή παίκτη του Καταλόγου Α'.
Το ενδεχόμενο να χρειαστεί η «Κυρία» να αποδεσμεύσει έναν ποδοσφαιριστή για να κάνει... χώρο για έξτρα μεταγραφή είναι αρκετά πιθανό και είναι λογικό ο Ελουντού να είναι ο Νο1 υποψήφιος.
Ο 26χρονος εξτρέμ είναι ο... λιγότερο απαραίτητος από τους ξένους/κοινοτικούς που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ (σε σχέση με τους Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Ρισβάνη, Κορέια, Μπουσουλάτζιτς, Χουσμπάουερ, Καλτσά), ειδικά από τη στιγμή που η Ανόρθωση έχει έναν επιπρόσθετο εξτρέμ σε σχέση με πέρσι (έφυγε ο Οκριασβίλι, αποκτήθηκαν Ντέλετιτς, Χριστοδουλόπουλος).