Ανόρθωση: Πρώτη με πέντε νέα πρόσωπα, τρεις επιστροφές και τέσσερις μικρούς

Δελτίο Τύπου με το οποίο ενημερώνει για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν που πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/6) εξέδωσε η Ανόρθωση.

Η «Κυρία» αναφέρεται στα νέα αποκτήματα που έδωσαν το παρών τους, στους δανεικούς που επέστρεψαν και στους μικρούς των ακαδημιών που επιλέχθηκαν μετά από αξιολόγηση του τεχνικού επιτελείου, ενώ ενημερώνει πως ο Λόρια πήρε επιπρόσθετη άδεια για προσωπικούς λόγους.

Συνολικά πέντε τα νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης, καθώς πέραν των Αντωνιάδη, Ρουσιά, Αβραάμ και Ντέλετιτς, τέτοιο θεωρείται και ο Νεοφύτου, που αποκτήθηκε από πέρσι αλλά παρέμεινε με δανεισμό στην Καρμιώτισσα και φοράει για πρώτη φορά τα κυανόλευκα.

Επέστρεψαν στο «Αντώνης Καρράς» οι Κατσαράβα, Ιωάννου και Γεωργαλλίδης μετά τους δανεισμούς τους σε Λεχ Πόζναν, Ρόντα και ΑΣΙΛ αντίστοιχα, ενώ το «καρέ» μικρών αποτελείται από τους Ιάκωβο Χατζηδημητρίου, Κωνσταντίνο Κουμπαρή, Αναστάση Μότη και Ευθύμιο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ανόρθωση:

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/6) η πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Η προπόνηση έγινε στο προπονητικό μας κέντρο «Αντώνης Καρράς» και πριν την έναρξή της έλαβε χώρα ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του προέδρου Ευγένιου Χαμπουλλά και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Γκιόργκι Λόρια στον οποίο έχει δοθεί άδεια για προσωπικούς λόγους. Αντίθετα έδωσαν το παρών τους τα νέα αποκτήματα Μάριος Αντωνιάδης, Μίλος Ντέλετιτς, Ονησίφορος Ρουσιάς και Ανδρέας Αβραάμ, όπως και οι ποδοσφαιριστές μας που ήταν πέρσι δανεικοί Νίκα Κατσαράβα, Ανδρέας  Νεοφύτου, Μιχάλης Ιωάννου και Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης.

Σημειώνεται πως μετά από αξιολόγηση του προπονητικού επιτελείου συμμετείχαν στην προπόνηση και τέσσερα παιδιά των ακαδημιών μας. Πρόκειται για τους Ιάκωβος Χατζηδημητρίου, Κωνσταντίνο Κουμπαρή, Αναστάση Μότη και Ευθύμιο Αναστασιάδη.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο προπονητικό μας κέντρο για όλη την εβδομάδα και από τη Δευτέρα (28/6) το σκηνικό θα μεταφερθεί στις Πλάτρες.