Ανόρθωση: Πλήρες ιατρικό δελτίο για Οκριασβίλι – Τι είπε σε Τιμούρ/διοίκηση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της αναλυτικά σε σχέση με το τι ισχύει γύρω από τον τραυματισμό του Τορνίκε Οκριασβίλι.

Όπως αναφέρει η «Κυρία», ο Γεωργιανός υποβλήθηκε χθες Τρίτη (19/1) σε νέο MRI που έδειξε πως το τραύμα έχει επουλωθεί σε μεγάλο βαθμό και αναμένεται εντός δύο εβδομάδων να αποκατασταθεί πλήρως.

Παράλληλα η Ανόρθωση αναφέρει πως ο Οκριασβίλι σε επικοινωνία του με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τη διοίκηση εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να επιστρέψει το συντομότερο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Τornike Οkriashvili επιθυμούμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

– Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σε αγώνα της εθνικής Γεωργίας στις 12-11-2012 αλλά συνέχιζε να προπονείται με την εθνική του ομάδα χωρίς να αγωνιστεί στους δυο αγώνες που ακολούθησαν.

– Με την επιστροφή του στην Κύπρο υποβλήθηκε σε εξέταση MRI (20/11) που ανέδειξε ρωγμώδες κάταγμα με έντονο οστικό οίδημα στην κνήμη του δεξιού γόνατος. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για αποχή του για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

– Παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα (3/1) ο ποδοσφαιριστής μπόρεσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ενώ αρχικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και αποκλείστηκε.

– Ο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκε σε νέο MRI (19/1), που ανέδειξε πως το τραύμα έχει σε μεγάλο βαθμό επουλωθεί και η επανένταξή του στις προπονήσεις πλησιάζει. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη (20/1), ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο και αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το χρονικό διάστημα της πλήρους αποκατάστασής του υπολογίζεται στις δυο εβδομάδες.

– Σε επικοινωνία που είχε με τον προπονητή και τη διοίκηση τις προηγούμενες μέρες, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να επιστρέψει το συντομότερο και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της τονίζοντας πως νιώθει πολύ καλύτερα.