Ανόρθωση: Πάντσεον, τρεις κλειστοί και άλλοι 7+

O Tζέισον Πάντσεον έκανε την αρχή στις μεταγραφικές ανακοινώσεις της Ανόρθωσης. Ο Άγγλος μέσος θα συνεργαστεί και στην «Κυρία» με τον Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος θα… πέταξε από τη χαρά του όταν ο Νεόφυτος Λάρκου του ζήτησε την άποψή του για τον 36χρονο παίκτη.

Με τον Πάντσεον η ομάδα της Αμμοχώστου έφτασε τις τέσσερις ολοκληρωμένες μεταγραφές, καθώς εκκρεμούν να ανακοινωθούν άλλες τρεις «τελειωμένες». Ο λόγος, βεβαίως, για τους Κίκο, Μηνά Αντωνίου και Νεόφυτο Μιχαήλ, καθώς και οι τρεις έχουν ήδη υπογράψει τα συμβόλαιά τους και σύντομα θα ανακοινωθούν.

Από εκεί και πέρα, η Ανόρθωση αναμένεται πως θα προχωρήσει σε τουλάχιστον ακόμη επτά μεταγραφές. Θα πάρει δεδομένα δύο κεντρικούς αμυντικούς, ενώ οι υπόλοιπες προσθήκες θα γίνουν στην επίθεση, όπου αναμένεται πως θα αποκτηθούν τρεις εξτρέμ και δύο φορ.

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, το κατά πόσο θα γίνει νέα μεταγραφή εκτός του Πάντσεον θα εξαρτηθεί από το εάν καταστεί εφικτό να λυθεί το συμβόλαιο του Πόποβιτς. Εννοείται πως είναι πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο για ενίσχυση και με άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές ή και με ξένους/κοινοτικούς Καταλόγου Β’.