Ανόρθωση: «Όχι» σε νέα… αναβολή

Το 100% της Ανόρθωσης στα παιχνίδια κόντρα σε «μικρομεσαίες» ομάδες (τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες) είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, όμως για να φτάσουν οι κυανόλευκοι στον μεγάλο τους στόχο πρέπει να ξεκινήσουν να κάνουν νίκες και στα… μεγάλα παιχνίδια.

Γι’ αυτό και στην «Κυρία» δεν θέλουν με τίποτα να δώσουν νέα αναβολή στο πρώτο τρίποντο σε ντέρμπι και να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ στον σημερινό (16:00) αγώνα που θα διεξαχθεί στο -κεκλεισμένων των θυρών- «Αντ. Παπαδόπουλος». Απέναντι σε Ομόνοια και Απόλλωνα, στο ίδιο γήπεδο, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν πήρε το ζητούμενο και έχασε πέντε βαθμούς, έτσι το τελευταίο που θέλει είναι να μείνει χωρίς νίκη σε άλλο ένα (επίσης εντός έδρας μάλιστα) ντέρμπι.

Στις τάξεις της ομάδας πάντως κανένας δεν παρασύρεται από την κατάσταση που βρίσκονται οι γαλαζοκίτρινοι, οι οποίοι περνούν ένα από τα χειρότερα διαστήματα τα τελευταία χρόνια και αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν. Ξέρουν πως αργά ή γρήγορα ο ΑΠΟΕΛ θα… βρει τα πόδια του και θα κάνουν το παν ώστε να μην του επιτρέψουν να το κάνει από σήμερα.

Στην Ανόρθωση ξέρουν πως έχουν καλύτερη ομάδα και ότι εφόσον παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, το τρίποντο θα είναι πολύ κοντά. Ένα τρίποντο που αν έρθει θα είναι το τρίτο διαδοχικό (για πρώτη φορά φέτος), θα διατηρήσει την Ανόρθωση σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και θα εκτοξεύει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη.