Ανόρθωση: Λίγες, αλλά υπαρκτές πιθανότητες

Τέσσερις μέρες (και κάτι ώρες) μένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο Τιμούρ Κετσπάγια κάνει την ύστατη προσπάθεια για τρίτη προσθήκη στο ρόστερ.

Από την Ανόρθωση τονίζουν πως δεν έχει παρθεί απόφαση για ενίσχυση σε συγκεκριμένη θέση και ότι ο προπονητής απλώς αξιολογεί την αγορά με σκοπό να βρει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, όμως πιθανολογούμε πως αν γίνει μεταγραφή θα αφορά την άμυνα (ιδανικότερα με παίκτη που παίζει τόσο στο κέντρο της, όσο και δεξιά), γραμμή η οποία μέχρι τον Δεκέμβρη θεωρούνταν η προτεραιότητα για τη μεταγραφική περίοδο, πριν… αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο του προπονητή.

Πάντως, από την «Κυρία» αναφέρουν πως, πλέον, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να μην γίνει μεταγραφή παρά να γίνει. Εννοείται ωστόσο πως η προσπάθεια συνεχίζεται και το ενδεχόμενο να προκύψει εξέλιξη ακόμη και την Τρίτη (τελευταία μέρα μεταγραφών) δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Υπενθυμίζουμε πως εάν αποκτηθεί παίκτης Καταλόγου Α’ θα χρειαστεί να αποχωρήσει κάποιος και το… απόλυτο φαβορί είναι ο Μπουσουλάτζιτς, παρότι οι κυανόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν ούτε ότι δεν υπολογίζεται, ούτε πως τους εξέφρασε ενδιαφέρον για τον παίκτη ο Εθνικός.