Άνοιξε τα χαρτιά του ο Χαμπουλλάς για το μέλλον του Κετσπάγια!

Για το πολύκροτο θέμα της ανανέωσης ή όχι του Κετσπάγια στην Ανόρθωση μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της «Κυρίας» (Active 107.4 & 102.5). Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς κλήθηκε να απαντήσει στις συζητήσεις που έχουν οι δύο πλευρές, τονίζοντας πως είναι επιθυμία όλων να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Γεωργιανού τεχνικού ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο.

Αναλυτικά: «Συναντήσεις με τον Τιμούρ Κετσπάγια έχουμε κάθε μέρα. Είμαστε συνεννοημένοι και γι’ αυτό το θέμα. Έχουμε βάλει στόχο το συγκεκριμένο θέμα να το συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν. Εάν υπάρξουν νέα νωρίτερα θα ενημερωθείτε. Το έχω ξαναπεί, ότι επιθυμία μου, επιθυμία της διοίκησης, επιθυμία όλων στην Ανόρθωση είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει ο Τιμούρ. Δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο αυτή την στιγμή. Είναι και επιθυμία του Πουλλαΐδη. Δεν έχω σκοπό να δημοσιοποιώ τι λέμε στις ιδιωτικές μας συναντήσεις. Ξαναλέω, εργαζόμαστε όλοι από κοινού για την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο μας στην Ευρώπη και την ώρα που πρέπει θα κάτσουμε κάτι και αφού υπάρχει θέληση από όλους να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

Είναι επιθυμία και του Τιμούρ Κετσπάγια να παραμείνει; Χθες ο ίδιος στις δηλώσεις του είπε ότι μπορεί και ο ίδιος να θέλει κάτι διαφορετικό… «Υπάρχει επιθυμία και από τον ίδιο και το πρώτιστο πλάνο που έχει ο ίδιος μιλώντας μαζί του καθημερινά είναι η κατάκτηση του κυπέλλου».