Άνοιξε φάλιες στην UEFA το θέμα των υποψήφιων αντιπάλων της Ομόνοιας

Ανοικτό παραμένει το θέμα ποια ομάδα από το ζευγάρι Ντρίτα-Λίνφιλντ θα πάρει την πρόκριση για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα λόγω θετικών κρουσμάτων στην Ντρίτα.

Ενδιαφέρει την Ομόνοια: Ακυρώθηκε την υστάτη το Ντρίτα-Λίνφιλντ!

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα που θα προκριθεί από το εν λόγω ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League τη Λέγκια και η νικήτρια αυτή της αναμέτρησης θα παίξει στον δεύτερο γύρο με την Ομόνοια, εφόσον το τριφύλλι αποκλείσει την Αραράτ.

Τι λέει η UEFA για το Ντρίτα-Λίνφιλντ

Σε ανακοίνωσή της η Ντρίτα αναφέρει ότι η UEFA παρέπεμψε το θέμα απευθείας στο εφετείο για να πάρει απόφαση, αφού το θέμα ενδέχεται να έχει προεκτάσεις και στη διοργάνωση της νέας χρονιάς.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το θέμα είναι αρκετά σοβαρό, καθώς πράγματι η οποιαδήποτε απόφαση θα αποτελεί προηγούμενο για κάθε ίδια υπόθεση στο μέλλον, μιας και το πρόβλημα του κορωνοϊού συνεχίζει να υφίσταται.

Η ανακοίνωση της Ντρίτα:

«Απόφαση αναβάλλεται, περνάει σε άλλο επίπεδο. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή για την περίπτωση του αναβληθέντος αγώνα του συλλόγου μας με την Λίνφιλντ.

Η πειθαρχική επιτροπή, βάσει των επιχειρημάτων και των συνθηκών που δημιουργήθηκαν γι’ αυτήν τη συνάντηση, δεν μπόρεσε να αποφασίσει και παρέπεμψε το ζήτημα στο Εφετείο της UEFA.

Η απόφαση αναφέρει: «Λαμβάνοντας υπόψη τις επείγουσες περιστάσεις αυτού του θέματος, οι οποίες ενδέχεται να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην διεξαγωγή του Champions League 2020/21 και βάσει του άρθρου 29 παράγραφος 3 του πειθαρχικού κανονισμού UEFA, θα ήθελα να ενημερώσω για την απόφαση να παραπέμψω το θέμα απευθείας στο σώμα προσφυγών της UEFA για λήψη απόφασης».