Ανοιχτή πρόσκληση του Ζλάταν στον Λουκάκου

Ζλάταν είναι, ό,τι θέλει κάνει και για αυτόν τον λόγο ο Σουηδός επιθετικός έχει αποφασίσει εδώ και περίπου μία εβδομάδα ότι θα δώσει το «παρών» στο ετήσιο μουσικό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, στο οποίο θα τραγουδήσει μαζί με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ενώ θα είναι μεταξύ των παρουσιαστών.

Του ασκήθηκε κριτική για το γεγονός ότι εν μέσω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μίλαν, εκείνος αποφάσισε να είναι σε ένα μουσικό φεστιβάλ, ωστόσο από τη στιγμή που τραυματίστηκε, αυτό το σκέλος της υπόθεσης έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Εν όψει όμως της παρουσίας του στο Σαν Ρέμο, ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Ρομέλου Λουκάκου κι αν θα ήταν ευπρόσδεκτος σε αυτό τη γιορτή, με τον 39χρονο να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον Βέλγο.

«Είναι ευπρόσδεκτος, δεν υπάρχει προσωπικό πρόβλημα. Ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, μένει στον αγωνιστικό χώρο. Αν θέλει να έρθει, προφανώς και είναι ευπρόσδεκτος», είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά πολύ δύσκολα ο Λουκάκου θα σηκώσει το… γαντι σε αυτή την προοπτική.