Άνω-κάτω το τουρνουά της Μπαρτσελόνα μετά το κρούσμα στη Γιουβέντους

Τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι τέτοια που αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους μπαίνει σε καραντίνα, το ματς με την Μπαρτσελόνα αλλάζει γήπεδο και εξαιτίας αυτού αναβάλλεται και το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι!

Η Κυβέρνηση της Ισπανίας έπειτα και από τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό και τα κρούσματα που παρουσιάζονται καθημερινά σε όλη την Ευρώπη, αποφάσισε να μην επιτρέψει 20.000 κόσμο να παραβρεθεί στο «Καμπ Νόου» το βράδυ της 8ης Αυγούστου για το ματς της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους.

Αντ’ αυτού, το παιχνίδι μεταφέρεται στο Estadio Johan Cruyff, πράγμα που σημαίνει ότι θα φιλοξενηθούν μονάχα 3.000 οπαδοί σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση…

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους μπαίνει σε αυστηρή καραντίνα λόγω του θετικού τεστ από τον Τυνήσιο, Χαμζά Ράφια, με τους «μπιανκονέρι» να γνωστοποιούν πως άπαντες στην ομάδα μπαίνουν σε μια «φούσκα».

Θα προπονούνται και θα συμμετέχουν σε όλες τις υποχρεώσεις τους μονάχα όσοι θα επιστρέφουν αρνητικό αποτέλεσμα στις συχνές εξετάσεις για τον κορωνοϊό.

Σε ό,τι αφορά το φιλικό που είχε προγραμματιστεί ανάμεσα στους Καταλανούς και την Μάντσεστερ Σίτι για το «Καμπ Νόου», αυτό αναβάλλεται επ’ αόριστον αφού φυσικά δεν γίνεται να διεξαχθεί στο Estadio Johan Cruyff μεταξύ συγγενών και φίλων…