Ανέβηκε πρώτος ο Κοντίδης και φορτσάρει για μετάλλιο!

Εξαιρετικά τα νέα που έρχονται από την Ιαπωνία σε ό,τι αφορά την προσπάθεια του Παύλου Κοντίδη στα Laser!

O ιστιοπλόος μας, που μετά τις δύο χθεσινές (26/7) ιστιοδρομίες ανέβηκε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης, κατάφερε στην πρώτη σημερινή (και τέταρτη συνολικά) ιστιοδρομία να καταταγεί πρώτος και, παράλληλα, να ανέβει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης!

Ο Κοντίδης, μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες, έχει μόλις δέκα βαθμούς ποινής, έχοντας έτσι και σημαντική διαφορά από τις επόμενες θέσεις, καθώς ακολουθούν ο Φινλανδός Κάαρλε Τάπερ με 16β, ο Βραζιλιάνος Ρόμπερτ Σέιντ με 17β και ο Γάλλος Ζιαν Μπατίστ Μπερνάζ με 19β.

Αξίζει να σημειωθεί πως για σήμερα Τρίτη είναι προγραμματισμένες τρεις ιστιοδρομίες, καθώς προστέθηκε και η μία της Κυριακής που είχε αναβληθεί. Η δεύτερη ιστιοδρομία της ημέρας ξεκίνησε πριν από λίγο, με καθυστέρηση λόγω των καιρικών συνθηκών.

Περισσότερα αργότερα, με την ανταπόκριση του απεσταλμένου της ΕΑΚ.

  • Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση των συνολικά δέκα ιστιοδρομιών θα ακολουθήσει η κούρσα μεταλλίων, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (1/8).
Προηγούμενο άρθρο«Διαπραγματεύεται για Μοχίκα ο Ολυμπιακός»
Επόμενο άρθροΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 27/07/2021
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1988. Σπούδασε παιδαγωγικά στη Ρόδo (την οποία ερωτεύτηκε) παίρνοντας διδακτορικό στη νυχτερινή ζωή. Ακολούθως φοίτησε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και το 2013 ξεκίνησε να εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης, στο balla. Εκεί του αποδόθηκε το προσωνύμιο «κάκτος» το οποίο τον συνοδεύει μέχρι και σήμερα, παρ’ όλα αυτά το 2015 ήταν η τυχερή του χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας απέκτησε οικογένεια ενώ πήρε και μεταγραφή στον ΠΟΛΙΤΗ.