Φημολογία για νέα κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα – Διαψεύδει το Υπουργείο

Ακόμη πιο δυσάρεστα γίνονται τα νέα με το θέμα του κορωνοϊού στη Νέα Σαλαμίνα, καθώς μετά τα νέα τεστ εντοπίστηκαν να είναι θετικοί άλλα οκτώ μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Έτσι, ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην ομάδα της Αμμοχώστου έφθασε τα 19, με την πληροφόρηση να αναφέρει ότι οι 16 από αυτούς είναι ποδοσφαιριστές.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η κατάσταση είναι πολύ δυσχερής στους ερυθρόλευκους.

Μετά τον αγώνα με τη Δόξα, ο οποίος έχει αναβληθεί, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διεξαχθεί και το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή, που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο, ενώ αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Φυσικά, πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία όλων στη Νέα Σαλαμίνα κι όχι μόνο, γι’ αυτό το ποδόσφαιρο για τους ερυθρόλευκους περνά σε δεύτερη μοίρα.

Πάντως, σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας, σημειώνει ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση. «Κατόπιν δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε 8 επιπλέον κρούσματα στο σωματείο Νέα Σαλαμίνα, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς εργαστηρίου για εντοπισμό νέων κρουσμάτων. Τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο Σωματείο είναι 10 και ανακοινώθηκαν το Σάββατο το βράδυ. Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από το Υπουργείο».