Ανδρονίκου: Ποιο είναι το πρόβλημα του Ερμή και τι είπε για Τρισκόφσκι

Στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και το οποίο της στοίχισε στάθηκε ο προπονητής του Ερμή Νίκος Ανδρονίκου μετά την ήττα (2-0) από την ΑΕΚ, αναφέροντας πως το πρόβλημα των «φτεροπόδαρων» είναι οι απουσίες τους καθώς όλες αφορούν την επίθεση, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Τρισκόφσκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ηταν ενδιαφέροντας αγώνας μέχρι το τελευταίο λεπτό ασχέτως του 2-0. Η ΑΕΚ είναι πιο ποιοτική ομάδα και το ξέρουμε. Δεχθήκαμε εύκολο γκολ στην αρχή και μας στοίχισε, κυνηγούσαμε το σκορ μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη χωρίς να φτιάξει πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ισορροπήσαμε, ανεβήκαμε πιο ψηλά, κερδίσαμε μέτρα και μπορούσαμε να φτάναμε στην ισοφάριση όμως το ότι ανοίξαμε κι ανεβάσαμε παίκτες η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε και πέτυχε δεύτερο γκολ.

Το πρόβλημα μας είναι οι απουσίες που έχουμε γιατί είναι όλοι επιθετικοί κι αυτό μας δίνει τα χέρια για να κάνουμε καλύτερες επιογές. Έχουμε δύσκολο αγώνα την Τετάρτη με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας τη Νέα Σαλαμίνα.

Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, έδειξε πόσο ποιοτική ομάδα είναι κι ιδιαίτερα ο Τρισκόφσκι τον οποίον περιορίσαμε σήμερα αλλά και πάλι κατάφερε να σκοράρει στο τέλος».