Αναζητούν μία σανίδα σωτηρίας

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα και με κάποιες μικρομεσαίες ομάδες να έχουν… ξεφύγει, η σημερινή τους μάχη είναι ιδιαίτερα κομβική. Η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται… τυπικά τη Δόξα (19:00) στο Μακάρειο και όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει, θα βρει λίγη ηρεμία μιας και η βαθμολογική τους θέση δεν τους επιτρέπει εφησυχασμό.

Κερυνειώτες και Κατωκοπίτες ισοβαθμούν στην πρότελευταία θέση του πίνακα με οκτώ βαθμούς και επιζητούν το τρίποντο για να ανασάνουν. Αναμένεται, λοιπόν, να γίνει μία μάχη όπου οι οποιεσδήποτε προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες.

Μπορεί έως τώρα να δείχνουν καλά στοιχεία, αλλά καμία από τις δύο δεν μετουσίωσε τις καλές παρουσίες που είχε σε αυτή τη διαδρομή σε βαθμούς, εκτός από κάποιες περιπτώσεις. Η ΠΑΕΕΚ μετρά δύο νίκες (επί Εθνικού και Ομόνοιας), ενώ μόλις μία νίκη έχει η Δόξα (με Ανόρθωση).

Αναμφίβολα, είναι καλή ευκαιρία για βαθμολογικό ανέβασμα και όπως γίνεται αντιληπτό, η ισοπαλία θα είναι ανεπιθύμητη και για τις δύο προσφυγικές ομάδες στην προσπάθεια που θα κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού.