Αναζητούν και μία μικρή… εκδίκηση

Αρκετοί παίκτες που θα είναι στο αρχικό σχήμα σήμερα του Απόλλωνα, κάτι «χρωστάνε» στον Ολυμπιακό. Ήταν η ομάδα που τους… έκανε τη ζημιά στην προτελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος (2-2), χάνοντας την ευκαιρία να πάνε να διεκδικήσουν τον τίτλο μέσα στο ΓΣΠ με την Ομόνοια.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι καινούργοι ποδοσφαιριστές, καθόλου δεν ασχολούνται με το εν λόγω γεγονός, αν και λογικά ενημερώθηκαν. Οι κυανόλευκοι κυνηγούν σήμερα (19:00) την πρώτη εκτός Λεμεσού νίκη, αφού πριν δύο εβδομάδες ηττήθηκαν από την Ομόνοια στο ίδιο γήπεδο. Πάνε με καλή ψυχολογία και διάθεση και θα πρέπει να βγάλουν πολύ δυνατό χαρακτήρα για να «μαζέψουν» το πολυτιμότατο τρίποντο.

Οι τραυματίες Αλεσαμί, Μάρκοβιτς κι ο ανέτοιμος Ντζουμ είναι εκτός πλάνων. Αναγκαστικά λοιπόν ο «Τσόρνι» θα επιλέξει τον Χαμάς στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ εικάζουμε ότι μπορεί να αλλάξει και τον δεξιό μπακ, βάζοντας τον Μαυρία αντί του Φιλιώτη. Για τις άλλες εννιά θέσεις, δεν βλέπουμε διαφοροποίηση. Ο Γιοβάνοβιτς θα είναι στο τέρμα. Οι Κατελάρης – Ρομπέρζ οι κεντρικοί στο κέντρο της άμυνας, οι Χάμπος Κυριάκου, Κολ, Ζραντί, Αλμπάνης η τετράδα στο κέντρο και οι Πίττας – Νταμπό στην επίθεση.