Αναπροσαρμογή συμβουλαίου σε Φλοριάν και προοπτική για ανανέωση

Σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Φλοριάν Τολμές προχώρησε η ΑΕΚ. Mάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση υπάρχει προοπτική για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2022, καθώς το προηγούμενο συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021. Ο 34χρονος Γάλλος βρίσκεται στην ομάδα της Λάρνακας από τον Ιανουάριου του 2017.

Η ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την συμφωνία αναπροσαρμογής του συμβολαίου με τον Florian Taulemesse. Στην συμφωνία υπάρχει προοπτική για ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής μας αντιλαμβάνεται πλήρως τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Τον ευχαριστούμε για την κατανόηση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Florian ήρθε στην ομάδα μας πριν από τρισήμιση χρόνια. Μέχρι στιγμής συμπλήρωσε 96 συνολικά συμμετοχές (69 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 8 στο Κύπελλο και 19 στην Ευρώπη) και σημείωσε 45 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.