Επιβράβευση Μαρτίνς: Μέχρι το 2024 στον Ολυμπιακό!

Από το 2018 ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο 51χρονος Πορτογάλος προπονητής θα συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά για νέο συμβόλαιο, υπογράφοντας επέκταση δύο χρόνων, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ήταν μέλημα του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς και το πέτυχε. Οι δύο πλευρές ήταν θετικές για τη συνέχιση της κοινής τους πορείας, έτσι λοιπόν δεν άργησε να γίνει το νέο deal.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό από τις αρχές του Δεκέμβρη, όταν και είχε προκύψει ενδιαφέρον από την Αλ Νασρ, την οποία απέρριψε. Αρκετές ήταν οι φορές όλα αυτά τα χρόνια, που ο Πορτογάλος έκλεισε τα αυτιά του σε Σειρήνες και στα πετροδόλαρα δείχνοντας το δέσιμο του με τους ερυθρόλευκους και την εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ που ο ίδιος δομεί.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του παρέδωσε μία καινούργια ομάδα το καλοκαίρι του 2018 και ο Πορτογάλος την βελτίωσε, την εξέλιξε, με συνέπεια οι ερυθρόλευκοι να κατακτήσουν πρόπερσι το νταμπλ, πέρυσι το πρωτάθλημα και τώρα έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο για τρίτη διαδοχική σεζόν. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα και εν τέλει υπήρξε συμφωνία.

Να σημειωθεί πως και οι δύο προηγούμενες συμφωνίες του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς είχαν διάρκεια δύο ετών. Η πρώτη ήταν τον Απρίλη του 2018, όταν και ανακοινώθηκε η πρόσληψή του και η δεύτερη την άνοιξη του 2020, στην προηγούμενη επέκτασή του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την 1η Ιουλίου του 2018 έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 196 παιχνίδια, ενώ έχει πετύχει 131 νίκες, 35 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ έχει μόλις 30 ήττες.