Ανανέωσε ο Κυπριανού

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νεόφυτο Κυπριανού ανακοίνωσε το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ. Ο 24χρόνος κεντρικός με δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου της ομάδας, ευχαρίστησε την διοίκηση των γαλαζοκίτρινων και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να επιτύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά:

«Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 24χρονο κεντρικό Νεόφυτο Κυπριανού.

Ο Κυπριανού αποτελεί μέλος της ομάδας μας τα τελευταία πέντε χρόνια με εξαίρεση την περίοδο 2018-19 που αγωνίστηκε στον Εθνικό Λατσιών. Ευχόμαστε στο Νεόφυτο κάθε επιτυχία και πολλές συμμετοχές στη βασική εξάδα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής πετόσφαιρας και αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Ζήνωνας Σεβέρης, δήλωσε: «Ο Νεόφυτος αποτελεί πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση. Παρότι ξεκίνησε το βόλεϊ σε μεγάλη ηλικία και πέρυσι έμεινε στην ομάδα ως 4ος κεντρικός, με σκληρή δουλεία όσο λίγοι, τεράστια επιμονή και υπομονή κέρδισε με το σπαθί του να αγωνίζεται σε αρκετά παιχνίδια. Φέτος υπολογίζουμε πολλά πάνω του αφού θα κληθεί να κερδίσει μόνιμη θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας»

Με τη σειρά του ο Κυπριανού, ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είναι τεράστιο το αίσθημα ευθύνης να αγωνίζεσαι με το σήμα του ΑΠΟΕΛ και με γνώμονα αυτό θα δουλέψω ακόμη πιο σκληρά, ούτως ώστε όποτε κληθώ να βοηθήσω την ομάδα να το πράξω για να υλοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους που είναι να παραμείνουμε πρωταγωνιστές».