Ανανέωσε με ColourPix ο ΑΠΟΕΛ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον χορηγικό της συνεργάτη ColourPix Ltd ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική εταιρεία του ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση και οι πληροφορίες για την εταιρεία…

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον χορηγικό συνεργάτη ColourPix Ltd. για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Ταυτόχρονα με την ανανέωση της συνεργασίας μας, ευχόμαστε στην Colourpix Ltd καλές επιτυχίες και για το νέο της εγχείρημα «AD on a BUS».

ColourPix Ltd | «AD on a BUS»

Η εταιρεία ColourPix Ltd με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης παρουσιάζει το αποκλειστικό της προϊόν διαφήμισης στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας. Το «AD on a BUS» προσφέρει στους πελάτες μια στοχευμένη, κινητή και εντυπωσιακή επιλογή προώθησης ενός brand.

Αντιπροσωπεύοντας ένα στόλο 300 οχημάτων, σε Λευκωσία και Λάρνακα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πολλαπλές επιλογές διαφήμισης. Οι πελάτες μας μπορούν να ενδυναμώσουν την παρουσία τους στην αγορά επιλέγοντας τον νέο τρόπο διαφήμισης. Διαφημιστείτε στο κέντρο της πόλης, στα περίχωρα, σε αγροτικές περιοχές!

«AD on a BUS – Moving Billboards – Better Value – Because Static Doesn’t Cut it’»