Κέρδισε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια ο «αχάπαρος»!

Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο ως πλήρως αποτυχημένος και με κολλημένη επάνω του την ετικέτα του «αχάπαρου».

Με την επιστροφή του στην Αγγλία, εντούτοις, και βρίσκοντας προφανώς μια υγιή ομάδα για να κάνει τη δουλειά του, ο Μικ ΜακΚάρθι όχι μόνο διαπρέπει, αλλά «κέρδισε» ήδη και νέο συμβόλαιο!

Η Κάρντιφ ανακοίνωσε συγκεκριμένα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ιρλανδό κόουτς για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο ΜακΚάρθι, που μετρά επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες στην Championship από τη μέρα που πήγε στη νέα του ομάδα, η οποία πλέον διεκδικεί θέση στα πλέι οφ για άνοδο στην Premier League, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κάρντιφ:

«Ο Τέρι Κόνορ (σ.σ. βοηθός του) κι εγώ έχουμε απολαύσει κάθε λεπτό από τον χρόνο που είχαμε σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο μέχρι στιγμής και είμαστε ενθουσιασμένοι που παραμένουμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση που μας δίνει την ευκαιρία να το κάνουμε.

Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε αυτά τα δέκα παιχνίδια με τον τρόπο που ελπίζαμε πως θα έκαναν και είναι ευχαρίστηση να δουλεύουμε μαζί τους καθημερινά στην προπόνηση. Ο έπαινος αξίζει σε αυτούς για τις προσπάθειές τους και τα αποτελέσματα που πήραν. Το απολαμβάνουν και δικαίως. Ανυπομονώ για το επόμενο διάστημα».