Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Λέτσιακς, ο πρώτος λόγος στην Ομόνοια!

Εξαιρετικά νέα για τους φίλους της Ομόνοιας! Ο Γιαν Λέτσιακς συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για επέκταση της συνεργασία του με το «τριφύλλι» μέχρι το 2022!

Ο Τσέχος μπακ ήταν από τους βασικούς πυλώνες της εξαιρετικής περσινής πορείας τους Χένινγκ Μπεργκ και της παρέας του και αυτό αναγνωρίστηκε από τον Σταύρο Παπασταύρου και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση της Ομόνοιας στον Φούρμαν»

Ο Νεόφυτος Λάρκου έθεσε σε προτεραιότητα την επέκταση συμβολαίου του Λέτσιακς προτού να είναι αργά, καθώς η συνεργασία του ήταν μέχρι το τέλος το καλοκαίρι του 2021 και ο ποδοσφαιριστής τον Ιανουάριο θα μπορούσε να συζητάει με σύλλογο της αρέσκειας του.

Διαβάστε επίσης: Το πρόβλημα με τον Μαυρία και η καθημερινή αξιολόγηση

Τελικά, αυτό δεν θα γίνει, διότι η Ομόνοια τα βρήκε με τον ποδοσφαιριστή και έτσι αν οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Τσέχο μπακ θα πρέπει να ικανοποιήσει τα οικονομικά «θέλω» των Λάρκου και Ταραπουλούζη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε πως έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Γιάν Λέτσιακς για ανανέωση της συνεργασίας μας μέχρι το 2022! Ευχόμαστε στον Γιάν κάθε επιτυχία και στις νέες αγωνιστικές προκλήσεις που μας περιμένουν».