Αναλαμβάνει τη διοίκηση ισπανικής ομάδας ο Πίτι

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ σε νέο ρόλο

Μπορεί ακόμη – σε ηλικία 39 χρόνων – ο Φρανσίσκο Μεδίνα Λούνα, γνωστός ως Πίτι να μην έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως πλέον θα το παίζει σε διπλό ταμπλό. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ – αγωνίστηκε στην ομάδα της Λεμεσού το 2016 – ανάλαβε ισχυρό ρόλο στα διοικητικά της Ατλέτικο Πίντο.

Ο ποδοσφαιριστής της Τζαμσχεντπούρ, θα δουλέψει μαζί με ένα διοικητικό συμβούλιο αποτελούμενου από πρώην ποδοσφαιριστές όπως ο Γκαμπί Μόγια (Aτλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Μαγιόρκα και Αντόνιο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης, Λογκρόνες, Χετάφε, Αντερπ) και ο αδελφός του τελευταίου Πάμπλο Κόστα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Ατλέτικο Πίντο.

«Το έργο είναι πραγματικά συναρπαστικό. Είναι το έργο των ανθρώπων ποδοσφαίρου που σκοπεύουν να μεταδώσουν όλη τους την εμπειρία σε αγόρια και κορίτσια που ονειρεύονται να είναι ποδοσφαιριστές» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας που εδρεύει στη Μαδρίτη.

Με αυτή τους την ενέργεια καλούν όλους να υποστηρίξουν αυτό το έργο για να μπορέσουν να προωθήσουν τα τοπικά ταλέντα. «Ελπίζουμε να έχουν την πλήρη υποστήριξη των τοπικών ιδρυμάτων και επιχειρηματιών, οι οποίοι θα είναι περήφανοι που θα κάνουν την Ατλέτικο ντε Πίντο σημείο αναφοράς στο εθνικό ποδόσφαιρο και στον οποίο αυτό το άλμα στην ποιότητα θα τους κάνει να ονειρεύονται μεγάλα επιτεύγματα, τόσο στον αθλητισμό όσο και στον δήμο» σημειώνεται στο φιρμάνι.

Όπως επισημαίνεται, δεν αρνούνται ότι πρόθεσή τους είναι να μιμηθούν μοντέλα άλλων ομάδων της Μαδρίτης, όπως η Λεγκανές, Χετάφε, Φουενλαμπράντα και Αλκόρκον, οι οποίες διατηρούν επαγγελματικά τμήματα.