Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ντάρμπισαϊαρ: «Απλή επιλογή, ανυπομονώ!»

Οριστικά παρελθόν από την Ομόνοια αποτελεί ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Η νεοσύστατη Μακάρθουρ της Αυστραλίας ενημέρωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της για τη συμφωνία της με τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Αφότου στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην καριέρα του ποδοσφαιριστή και την πετυχημένη του τετραετία στην Ομόνοια, παραθέτονται δηλώσεις του προπονητή, Άντε Μίλισιτς, που ανέφερε πως η εμπειρία του και η φόρμα του τον καθιστούν τέλεια επιλογή για να ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας.

«Με 62 γκολ σε 113 συμμετοχές και 10 ασίστ με την Ομόνοια στην Κύπρο, συν την εμπειρία του από την Premier League, είναι η τέλεια επιλογή. Είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που διεκδικεί κάθε μονομαχία. Τεχνικά επαρκής και καλός χειριστής της μπάλας. Ποιοτικός εκτελεστής και ανυπομονώ να τον δω στην A-League», ανέφερε ο Μίλισιτς.

Ο Ντάρμπισαϊαρ από την πλευρά του δήλωσε: 

«Μιλώντας με τον Άντε (σ.σ. Μίλισιτς, προπονητής) για το όραμα της Μακάρθουρ, η επιλογή ήταν απλή και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία να παίξω για τον σύλλογο.

Δεν έπαιξα ξανά στην Αυστραλία και ανυπομονώ όχι μόνο για την πρόκληση ενός κορυφαίας ποιότητας πρωταθλήματος, αλλά και για να παίξω ρόλο στο κτίσιμο μιας νέας ομάδας για την οποία η περιοχή θα είναι περήφανη».

Σημειώνεται πως ο Ντάρμπισαϊαρ αποχωρεί από το τριφύλλι έχοντας καταγράψει συνολικά 126 εμφανίσεις και 69 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κι έχοντας αναδειχθεί δύο φορές (2016/17, 2017/18) πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματός μας.