Ανακοίνωση Ομόνοιας για το κρούσμα και τα τεστ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει επισήμως για το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην ομάδα μετά την επιστροφή της από την Αθήνα εξέδωσε η Ομόνοια.

Οι πράσινοι αναφέρουν πως η χθεσινή και σημερινή (25/9) προπόνηση ακυρώθηκε και πως η ομάδα θα προπονηθεί αύριο Σάββατο με βάση τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου, ενώ γίνεται αναφορά στα τρία τεστ που έγιναν μέχρι τώρα και ότι θα γίνει νέος έλεγχος την Κυριακή.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Ενημερώνουμε πως μετά από δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν χτες (24/09) και σήμερα (25/09) στα μέλη της αποστολής μας που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχει εντοπιστεί ποδοσφαιριστής μας θετικός στη νόσο COVID-19. Τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά.

Ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό και εφαρμόζει όσα προβλέπονται στο πρωτόκολλο. Η χτεσινή (24/09) και σημερινή προπόνηση (25/09) έχουν ακυρωθεί, ενώ η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (26/09) εφαρμόζοντας και ακολουθώντας όπως πάντοτε τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου.

Υπάρχει προγραμματισμένος νέος έλεγχος την ερχόμενη Κυριακή (27/09), σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Σημειώνουμε πως τις τελευταίες πέντε μέρες η ομάδα μας έχει υποβληθεί σε τρεις ελέγχους, καθώς πέρα από τον χτεσινό και τον σημερινό είχε γίνει έλεγχος και την περασμένη Κυριακή στον οποίο όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.