Ανακοίνωση Ομόνοιας για το δεύτερο κρούσμα

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην ομάδα εξέδωσε η Ομόνοια, αναφέροντας πως διαχειρίζεται την κατάσταση με προσοχή κι ακολουθώντας τα πρωτόκολλα.

Το δεύτερο κρούσμα που εντοπίστηκε σήμερα (27/9) στην Ομόνοια είναι το ένα από τα τέσσερα που βρέθηκαν στη χώρα μας έπειτα από ιδιωτική πρωτοβουλία ενώ συνολικά τα νέα κρούσματα στην Κύπρο είναι 12.

Δείτε επίσης: Τα μισά κρούσματα της Κυριακής σχετίζονται με το ποδόσφαιρο

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο τριφύλλι βρέθηκε μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από την Αθήνα κι ενώ πριν από την αναχώρηση της Ομόνοιας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τα τεστ της περασμένης Κυριακής (20/9) ήταν όλα αρνητικά. Ακολούθησε τεστ την Πέμπτη (24/9) όπου βρέθηκε το πρώτο κρούσμα, ακόμη ένα την Παρασκευή (25/9) και το τρίτο έγινε σήμερα Κυριακή, όπου βρέθηκε το δεύτερο κρούσμα.

Η ανακοίνωση των πρασίνων…

Ενημερώνουμε πως κατά τον προγραμματισμένο σημερινό έλεγχο από τον οποίο πέρασε η ομάδα ενόψει του Ευρωπαϊκού μας αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχει εντοπιστεί ένας ποδοσφαιριστής θετικός στη νόσο COVID-19. Τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά.

Ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό και θα εφαρμόσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο της κυβέρνησης.

Διαχειριζόμαστε την κατάσταση με προσοχή, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πάντα έχοντας ως κορυφαία προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας όλων όσων αποτελούν την ποδοσφαιρική μας ομάδα.