Χαμπουλλάς και λοιποί για άλλα δύο χρόνια – Ανακοίνωση για τη συνέλευση

Ανακοίνωση σε σχέση με την ετήσια γενική συνέλευση που ολοκληρώθηκε εξέδωσε η εταιρεία της Ανόρθωσης.

Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς και τα λοιπά μέλη του διοικητικού συμβουλίου επανεκλέγηκαν για άλλα δύο χρόνια.

Μεταξύ άλλων αναλύθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας για το έτος 2019 ενώ εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και παρουσιάστηκε η κατάσταση της αποπληρωμής χρεών της περασμένης σεζόν.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Ολοκληρώθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Τις εργασίες της συνέλευσης χαιρέτισε ο πρόεδρος της Εταιρείας, κ. Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του διοικητικού συμβουλίου κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-20, ευχαριστώντας τον μεγαλομέτοχο κ. Χρήστο Πουλλαΐδη, τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Χρήστο Χατζηστεφάνου και τους υπόλοιπους μετόχους.

Ακολούθως, έγινε αναφορά στον προϋπολογισμό της περιόδου 2020-21 από τον οικονομικό σύμβουλο της Εταιρείας, κ . Θεόδωρο Θεοδούλου. Επιπλέον παρουσιάστηκε η κατάσταση της αποπληρωμής των χρεών της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στην συνέχεια αναλύθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας για την περίοδο 01/01/19 μέχρι και την 31/12/19, από τον ελεγκτή της Εταιρείας, κ. Σάββα Τουμάζου.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τους προϋπολογισμούς και τις οικονομικές καταστάσεις και επαναδιόρισε τους ελεγκτές Predeevo LTD.

Ταυτόχρονα, για την επόμενη διετία επανεκλέγηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας (Πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος Ανδρέας Πουλλαΐδης, Ανδρέας Ανδρέου, Παναγιώτης Σαλαφώρης, Παναγιώτης Παναγή, Γιάννος Κωνσταντίνου).

Τέλος, η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την υιοθέτηση Ειδικού Ψηφίσματος για την τροποποίηση του Καταστατικού Εγγράφου της Εταιρείας, με τρόπο ώστε να επιτρέπεται η ειδοποίηση για Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της Εταιρείας. Περαιτέρω τροποποιήθηκε το Καταστατικό με τρόπο ώστε να επιτρέπεται η αλλαγή του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.