Ανακοίνωσε Βραζιλιάνο αμυντικό ο Απόλλωνας!

Ουέλιγκτον Νασιμέντο ο έκτος στον Απόλλωνα! Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ο εκλεκτός του Τσόρνιγκερ για ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, με την διοίκηση των κυανόλευκων να κάνουν πράξη τα «θέλω» του Γερμανού τεχνικού.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει καταρχήν συμφωνία μέχρι το 2023 και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Κύπρο για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές, ώστε να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του στην ομάδα της Λεμεσού.

Ο 26χρονος ύψους 1.90μ. ποδοσφαιριστής, τα τελευταία 4 χρόνια ήταν στην Τουρκία, σε μια από τις μικρομεσαίες ομάδες της Κωνσταντινούπολης την Ινσταμπουλσπορτ. Την λήξασα σεζόν, κατέγραψε 31 συμμετοχές. Η πρώτη… έξοδος του εκτός Βραζιλίας ήταν στην Πορτογαλία Λεϊσόες, στην οποία πήγε τον Γενάρη του 2016 και έκατσε μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Ουέλινγκτον Νασιμέντο μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο Ουέλινγκτον γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1995 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο 26χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Βίλα Νόβα. Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 ήρθε στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας για λογαριασμό της Πόρτο Β’ αρχικά και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Λεϊσόες για μια διετία.

Από το 2017 βρίσκεται στην Ινσταμπούλσπορ Τουρκίας όπου πραγματοποίησε γεμάτες σεζόν ξεπερνώντας τις 100 συμμετοχές τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία.