Ανακοίνωσε τον νέο αρχηγό ο Τσόρνιγκερ, η σίγουρη μεταγραφή και η Ζίλινα

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού της σεζόν. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τοποθετήθηκε για το παιχνίδι με την Ζίλινα, το οποίο θα διεξαχθεί για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, ενω κλήθηκε να απαντήσει και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αναλυτικά: Βρισκόμαστε προ των πυλών για το πρώτο παιχνίδι. Ανυπομονούμε. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα από την αρχή της σεζόν, είχαμε 3 εβδομάδες προετοιμασίας, είχαμε δυσκολίες όμως τις αντιμετωπίσαμε και βλέπουμε το παιχνίδι. Θέλουμε την στήριξη των οπαδών μας, με αυτή η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Οι νέοι παίκτες τους χρειάζονται. Δώσαμε μόνο τρία φιλικά, παίζουμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Δείξαμε όμως με την ΑΕΚ πως μπορούμε να επιστρέψουμε και πως έχουμε πολύ καλά στοιχεία. Σχετικά με το ματς αύριο, έχουμε την επιστροφή του Κολ, όπως επίσης και του Νταμπό. Θα είναι αύριο μαζί μας. Είμαι πολύ περήφανος που έχω το νέο αρχηγό της ομάδας, τον Χάμπο Κυριάκου, θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Επιλέχθηκε από όλους τους παίκτες. Μέρα με την μέρα η ομάδα ανεβαίνει. Θα συνεχίσουμε την δουλειά σαν ομάδα αλλά και ατομικά ώστε να έρθουν όλοι στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Χάμπος Κυριάκου: Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με έβαλαν αρχηγό σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε όλους, για να πάρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Αρχίσαμε μια ιδιαίτερη προετοιμασία λόγω πανδημίας, δεν παίξαμε τα φιλικά που έπρεπε. Όμως έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, να πάρουμε το αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε. Με το νέο προπονητή, πρέπει να έχουμε πειθαρχία. Να τον στηρίξουμε για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Καλώ τον κόσμο να έρθει αύριο και να μας στηρίξει όπως αυτός ξέρει καλύτερα.

Οι ερωτήσεις στον Τσόρνιγκερ:

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: Είμαι ικανοποιημένος με τον σχεδιασμό. Συναίνεσα και εγώ στις μεταγραφές. Βλέπουμε μπροστά. Η μόνη θέση που θα ενισχυθούμε σίγουρα είναι στο κέντρο της άμυνας. Μην περιμένετε πολλά περισσότερα.