Ανακοίνωσε Ράφαελ Σάντος ο ΑΠΟΕΛ!

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για τη μεταγραφή του Ράφαελ Σάντος στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τη Φλαμένγκο για διετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, που θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β’ του ΑΠΟΕΛ, θα αφιχθεί στο νησί μας στα μέσα Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε πως τo ντιλ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ, Φλαμένγκο και Ράφαελ Σάντος είχε αποκαλυφθεί πριν από δύο εβδομάδες από Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, ο οποίος ανέφερε πως στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί ουσιαστικά τη δεύτερη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ, αφού ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία με τον 21χρονο Ελλαδίτη αμυντικό Κώστα Αποστολάκη.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την Clube de Regatas do Flamengo για δανεισμό του ποδοσφαιριστή Rafael Santos de Sousa.

Ο Rafael Santos αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι γεννημένος στις 02/02/1998 (22 ετών) και αποτελούσε μέλος του ρόστερ, στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε έχοντας μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε ταυτόχρονα στο πρωτάθλημα Campeonato Carioca όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής. Έχει επίσης κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή ένα χρόνο προηγουμένως στο Copa São Paulo de Futebol Júnior.

Η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή θα είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2022.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Κύπρο, στα μέσα Ιουνίου.

Καλωσορίζουμε τον Rafael στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ασπίδα στο στήθος.