Ανακοίνωσε έξι κρούσματα κορωνοϊού η Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε ότι έξι μέλη της ομάδας διαγνώσθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, με τον Ινιάκι Γουίλιαμς και άλλους τρεις να αναφέρουν ότι είναι τα κρούσματα COVID-19

Ο κορωνοϊός χτύπησε γι’ ακόμη μία φορά την πόρτα των ισπανικών ομάδων. Ενώ λίγες μέρες πριν κρούσματα, ανακοίνωσαν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Βαλένθια ήταν η σειρά της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι Βάσκοι ετοιμάζονταν για την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο μπήκαν σοβαρά εμπόδια, καθώς η Μπιλμπάο ανακοίνωσε ότι ανιχνεύθηκαν έξι κρούσματα κορονοϊού. Η ισπανική ομάδα ενημέρωσε ότι τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι ασθενείς παραμένουν σε καραντίνα σπίτι τους και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθούν ξανά σε τεστ.

Ο πρώτος που ανακοίνωσε ότι ήταν μεταξύ των δύο κρουσμάτων είναι ο Ινιάκι Γουίλιαμς, ενώ ακολούθησαν οι Σανσέτ, Ουνάι Λόπεθ και Λαραθάμπαλ.

Οι τέσσερς αυτοί ποδοσφαιριστές ισχυρίζονται ότι είναι ασυμπτωματικοί. Ο Γουίλιαμς είχε κοινοποιήσει φωτογραφίες από διακοπές στην Ίμπιζα με άλλους παίκτες της Μπιλμπάο χωρίς να τηρούν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.