Ανακοίνωσε αποστολή με Μπουσουλάτζιτς και τη διαγραφή του Σελίν η Ανόρθωση

Είδηση για τον Γεβγέν Σελίν περιλαμβάνει η ανακοίνωση της Ανόρθωσης για την αποστολή της για το αυριανό (16/1) παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως ο Γεβγέν Σελίν είναι ο παίκτης που θα… κάνει χώρο για να εγγραφεί ο Μπουσουλάτζιτς, ενημερώνοντας πως ο Ουκρανός έχει διαγραφεί από το ρόστερ, προσθέτοντας πάντως πως συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του κι ευχαριστώντας τον για τον επαγγελματισμό του.

Σε ό,τι αφορά την αποστολή, ο Τιμούρ Κετσπάγια συμπεριέλαβε τον Μπουσουλάτζιτς, ενώ εκτός όπως αναμενόταν έμεινε ο Τορνίκε Οκριασβίλι.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Με απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Α. Παπαδόπουλος»,  ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ντέρμπι των Βαρωσίων με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Άζερ Μπουσουλάτζιτς προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα σε φουλ ρυθμούς και ο Τιμούρ Κετσπάγια τον επέλεξε για την 22μελή αποστολή. Εκτός έμεινε ο Τορνίκε Οκριασβίλι.

Στην προπόνηση έλαβε κανονικά μέρος και ο Γέβγεν Σέλιν, παρά το γεγονός πως διαγράφηκε από το ρόστερ, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: