«Αναγκαστήκαμε να τον πάρουμε. Μας είπε για Bitcoin, καταλήξαμε σε μια μιξ ενισχυμένη»

Με ξεχωριστό τρόπο και πολύ… τρολάρισμα ανακοίνωσε η ομάδα πετόσφαιρας της Αναγέννησης την επιστροφή του Πιερή Στέκα.

Η ομάδα της Δερύνειας αναφέρει πως… αναγκάστηκε να κλείσει τον 34χρονο μη έχοντας άλλη επιλογή ενώ αποκαλύπτει μεταξύ τους «αψιμαχία» για τον τρόπο πληρωμής του, με το ντιλ να κλείνει στη μια μιξ ενισχυμένη μετά από κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ, μαζί με τον χορηγό μας Yiannoukos Betting shop, ανακοινώνει, επιτέλους, την επιστροφή του ασώτου υιού Pieris Stekas στην ομάδα μας.

Ο Πιερής, μετα το σύντομο πέρασμα του στην ομάδα του Παραλιμνίου, δεν άντεξε τόσο μακριά από την αγαπημένη του Δερύνεια, και έτσι επέλεξε την ομάδα της καρδιάς του για να συνεχίσει, ίσως και να τελειώσει την καριέρα του.

Το συμβούλιο της ομάδας μας μη έχοντας άλλη επιλογή για την θέση ΤΡΙΤΟΥ πασαδόρου, αναγκάστηκε να καταφύγει στην προσθήκη του 34χρονου Δερυνειώτη.

Μετά από μια αψιμαχία που είχαμε με τον πετοσφαιριστή για τον τρόπο πληρωμής του, αφού μας ανέφερε οτι εκτός απο μετρητά, επιταγές, Visa, δέχεται Bitcoin και Ethereum, καταλήξαμε στην μία μιξ ενισχυμένη μετά από κάθε αγώνα.

Να ευχηθούμε στον Πιερή καλή συνέχεια με την επιστροφή του στην ομάδα.

Να σημειώσουμε οτι δεν υπήρχε σχετική φωτογραφία στο αρχείο μας από την ενεργό δράση του Πιερή, γιαυτό η ομάδα διαχείρισης της σελίδας μας, κατέληξε στο πιο πάνω αριστούργημα που βλέπετε στους δέκτες σας.