Αναφορά Κούμα στο πρωτόκολλο και την παρουσία φιλάθλων

Tι είπε στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος

Σύντομα θα γίνει η συνάντηση της ιατρικής ομάδας της ΚΟΠ με το Υπουργείο Υγείας, με θέμα το πρωτόκολλο που ετοιμάστηκε από την ομοσπονδία ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε τη σχετική αναφορά του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, που έγινε στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος:

«Πρόσφατα, προχωρήσαμε στη σύσταση ιατρικής ομάδας με εγνωσμένου κύρους επιστήμονες από την Κύπρο και το εξωτερικό για δημιουργία πρωτοκόλλου το οποίο θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το πρωτόκολλο έχει ολοκληρωθεί και σύντομα η επιδημιολογική μας ομάδα θα έχει συνάντηση με το Υπουργείο Υγείας για να καταλήξουμε στο τελικό πρωτόκολλο το οποίο θα εφαρμόσουμε στις διοργανώσεις μας.

Εξαντλούμε όλα τα περιθώρια για να αρχίσει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες και ελπίζω πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό».

Σε νέα του αναφορά μετά από ερώτηση, ανέφερε:

«Το πρωτόκολλο της ΚΟΠ είναι έτοιμο από τους τεχνοκράτες μας και την ιατρική ομάδα. Την Τετάρτη έχουμε συνεδρία. Θα πάει στο Υπουργείο Υγείας. Προτείνουμε 33% παρουσία φιλάθλων ανάλογα με τη χωρητικότητα, εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Π.χ. στο ΓΣΠ των 22.000 να φιλοξενούνται 6.000 με 6.500 φίλαθλοι».

Δείτε επίσης:

Δεκέμβριο η πρεμιέρα του VAR στην Κύπρο