«Αν ζούσα στο εξωτερικά, θα παραξενευόμουν… Επειδή ζω Κύπρο υπάρχει εξήγηση»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του κόντρα στην Ανόρθωση δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, όμως τόνισε ότι δεν χαίρεται για το αήττητο από τη στιγμή που δεν έρχονται νίκες.

Για τον αγώνα: «Ένα ντέρμπι απέναντι σε μια μεγάλη. Τα παιδιά έδειξαν αρκετή διάθεση, αγωνιστικότητα. Προσπάθησαν να πάρουμε τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε,. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά από το ζήλο που έδειξαν. Έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι μία ομάδα που υπέφερε πολλά, ένα από αυτά είναι και ο κορωνοϊός. Θα βρούμε τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια και θα δούμε στο τέλος που θα καταλήξουμε».

Για το αήττητο: «Δεν είμαι ευχαριστημένος ότι μένουμε αήττητοι. Ο κόσμος συνήθισε τις ήττες το τελευταίο διάστημα. Ειδικά μέσα στην έδρα μας θέλουμε να κερδίζουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Αν ζούσα στο εξωτερικό και δεν γνώριζα τι γίνεται, θα μου φαινόταν πάρα πολύ παράξενο ότι αυτές οι δυο ομάδες έχουν τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά  Επειδή ζω στην Κύπρο υπάρχει εξήγηση».

Τι έφταιξε και δεν σκόραρε ο ΑΠΟΕΛ: «Το ότι δεν βάλαμε την μπάλα στα δίκτυα, είναι πολύ απλό».

Για την τέταρτη προσθήκη: «Ακόμη δεν καταλήξαμε στην τρίτη. Είμαστε κοντά να την ανακοινώσουμε. Όσον αφορά για την τέταρτη. Πολλά αλλάζουν. Εκεί που είναι έτοιμοι για να υπογράψουν έρχονται την άλλη μέρα κι αλλάζουν. Έχουμε δεύτερη και τρίτη εναλλακτική. Θα εξαντλήσουμε τη μεταγραφή».