«Αν συνεχίσουμε όπως στο β’ ημίχρονο, η ιστορική Ένωση θα μείνει κατηγορία»

Διαβάστε όσα ανέφερε ο νέος προπονητής της Ένωσης, Σωτήρης Αντωνίου, μετά το ντεμπούτο του στην ισοπαλία (0-0) με τη Δόξα στο «Τάσος Μάρκου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταρχάς έναν χαιρετισμό στον φίλαθλο κόσμο της Ένωσης, μιας ιστορικής ομάδας. Τέταρτη μέρα εδώ πέρα, η υποδοχή ήταν πάρα πολύ θερμή.

Νομίζω ότι σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο. Ήταν παιχνίδι που το αποτέλεσμά του για μας ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι δεν δείξαμε το κατάλληλο πάθος και σ’ αυτό το καινούριο στιλ παιχνιδιού που αποφασίσαμε να παίξουμε, σίγουρα ένας νέος προπονητής θέλει χρόνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου ήταν πάρα πολύ διαφορετική, έδειξε συνέπεια, είχαμε φάσεις, τρεις-τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και πάθος όπως στο δεύτερο ημίχρονο, η ιστορική ομάδα της Ένωσης θα μείνει κατηγορία. Έχουμε τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Δεν έχει κριθεί τίποτα, το έδειξαν τα παιδιά στο β’ ημίχρονο, μας έλειψε μόνο το γκολ.

Να πω και κάτι άλλο. Είναι μια ιστορική στιγμή για την περιοχή, η ομάδα βόλεϊ αγωνίζεται στον τελικό κι εύχομαι ολόψυχα την κατάκτηση του τίτλου».

Οι πρώτες του εντυπώσεις από το ρόστερ και τι περιμένει: «Περιμένω να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Περιμένω το αποτέλεσμα, μια νίκη για να δώσει ψυχολογία στην ομάδα κι είμαι σίγουρος ότι θα έρθει σύντομα, στο επόμενο παιχνίδι. Το ρόστερ είναι αυτό που έιναι, έχει ποιότητα, έχει παίκτες που έχουν παίξει σε ψηλό επίπεδο. Η βαθμολογία που βρίσκεται η ομάδα έχει φέρει πεσμένη ψυοχλογία. Μετά από τρία παιχνίδια η ομάδα κράτησε το μηδέν, πολύ σημαντικό, απειληθήκαμε μόνο από στατικές φάσεις».