«Αν ο Πετρίδης πουλήσει τον Τάμαρι 3.000.000 και ποσοστό θα πρέπει να πανηγυρίζει»

Την άποψή του στην υπόθεση του Μούσα Αλ Τάμαρι κατέθεσε ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος Ευάγγελος Μίχος, συντάκτης της γνωστής παρασκηνιακής στήλης «24ο Ευαγγέλιο» του sport24.gr (διαβάστε ΕΔΩ).

Όπως υποστήριξε, μιλώντας στον Active, ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν μπορεί να ζητάει 8.000.000, ποσό που είχε ακουστεί παλαιότερα, αλλά θα πρέπει να στήσει… πανηγύρι σε περίπτωση που πάρει τρία εκατομμύρια ευρώ και ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης.

Η αρχική του αναφορά για την υπόθεση: «Είναι όντως ο Μέσι της Ιορδανίας; Γιατί και στην Ελλάδα κατά καιρούς λέγαμε διάφορα για τον Νίνη, για τον Κουτσιανικούλη και γι’ άλλους. Δεν τον έχω παρακολουθήσει αρκετά για να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτό που μου μεταφέρθηκε είναι πως η φετινή σεζόν παρά το γεγονός ότι ήταν γεμάτη δεν έκανε τον ντόρο που έκανε την προηγούμενη σεζόν. Αυτό που ξέρω και έγραψα και λέμε τώρα με περισσότερες πληροφορίες είναι πως ο κ. Πετρίδης δεν μπορεί να ζητάει 8.000.0000 ευρώ. Αν τον πουλήσει με 3.000.000 ευρώ και ποσοστό θα πρέπει να πανηγυρίζει. Ο Ολυμπιακός μίλησε με την πλευρά του παίκτη για να τον δελεάσει. Τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του και αυτό βάζει δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ και τον κ. Πετρίδη. Ο κορωνοϊός έχει διαφοροποιήσει τις τιμές των παικτών και αυτό θα συμβεί και στον ΑΠΟΕΛ με τον Τάμαρι. Ήδη ξέρω ότι η Γαλατασαράι και μία ιταλική ομάδα που δεν κατάφερα να μάθω ποια είναι αν και τον παρακολούθησαν τον παίκτη τον έχουν απορρίψει. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Τάμαρι, αλλά να θυμόμαστε πως η περίπτωση Πιέρου Σωτηρίου έχει δημιουργήσει τριβή στις σχέσεις Ολυμπιακού – ΑΠΟΕΛ».

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ λέχθηκε επίσημα εδώ ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι οι δύο πλευρές αντάλλαξαν πολλές φορές email και οι σχέσεις τους είναι καλές. Πάντως, όπως είπε και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ απορρίφθηκε πρόταση της Αλμερία 2.500.000 ευρώ: «Η Αλμερία είναι μία από τις δύο ισπανικές ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί. Η άλλη ισπανική ομάδα που επικοινώνησε με τον ΑΠΟΕΛ δίνει μάχη για να κρατηθεί στην La Liga. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με την πλευρά του Τάαμαρι, τον πατέρα του και τον ατζέντη του και ετοιμάζει το έδαφος. Κλειδί για να πάρει περισσότερα χρήματα ο ΑΠΟΕΛ, δηλαδή όσα υπολόγιζε προ κορωνοϊού εποχή είναι σε συνδυασμό με τον αμυντικό Νικόλα Ιωάννου».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε μία συζήτηση και η προσφορά της Νότιγχαμ ήταν πολύ χαμηλή… «Ναι, αλλά με ένα πακετάκι 4.000.000 ευρώ πωλούνται και οι δύο. Γιατί απ’ ότι μαθαίνω ο ΑΠΟΕΛ έχει οικονομικά προβλήματα. Και από ότι είδα πήρε τον Αποστολάκη που δεν ήταν καν δεύτερη επιλογή στον Παναθηναϊκό και ο Τσιλιγγίρης που ήταν τρίτη επιλογή στον Άρη. Ο Κλωναρίδης είναι παίκτης του Ουζουνίδη και τα πάει καλά μαζί του».

Δείτε επίσης

«Συμφώνησε με κυπριακή ομάδα ο Μάντσον»

Αποκαλυπτικό: «Πάγωσαν» οι λογαριασμοί μεγάλης κυπριακής ομάδας μετά από καταγγελίες για υπεξαίρεση!