«Αν μου πεις να πάμε ξανά να το ζήσω, πάμε τώρα! – Κουράστηκα αλλά έλεγα δεν γίνεται να σταματήσουμε»

Διαβάστε όσα δήλωσε στο πανηγυρικό επεισόδιο της εκπομπής «Total Green» στην Primetel ο αρχηγός της Ομόνοιας, Γιάννης Κούσουλος, μία μέρα μετά την απονομή του τροπαίου και τη φιέστα της πρωταθλήτριας.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Ήταν απίστευτη η χαρά, είμαι περήφανος που το σήκωσα σαν αρχηγός. Από τη στιγμή που μάθαμε ότι είμαστε πρωταθλητές ανυπομονούσαμε για τη Δευτέρα, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί και στο ΓΣΠ αλλά και αυτό που είδαμε στο «Ηλίας Πούλλος» ήταν πραγματικά απίστευτο, να μου πεις τώρα να πάμε ξανά να το ζήσω, πάμε τώρα! Απίστευτη χαρά, περηφάνια.

Ήταν μια γεμάτη χρονιά με γεμάτα παιχνίδια. Δεν φανταζόμουν ότι θα ολοκλήρωνα με 56 παιχνίδια. Στην αρχή ήταν η Ευρώπη, παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες, είχαμε πολλές δυνάμεις γενικά σαν ομάδα. Προς το τέλος μου βγήκε λίγη κούραση, ένιωθα λίγο κουρασμένος αλλά έλεγα στον εαυτό μου δεν γίνεται να σταματήσουμε τώρα, είμαστε τόσο κοντά, να μην σταματήσουμε. Βρίσκαμε τον τρόπο να έχουμε δυνάμεις. Το θέλαμε τόσο πολύ, το πιστεύαμε και γι’ αυτό το καταφέραμε.

Όλοι έπαιξαν τον ρόλο τους, συμπαίκτες, προπονητές. Όταν υπάρχει ανταγωνισμός βελτιώνεσαι σαν ποδοσφαιριστής.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη. Ειδικά όταν η ομάδα τον Νοέμβριο νομίζω είχε κακά αποτελέσματα, ήταν εκεί, μας στήριξαν και στο τέλος το χαρήκαμε όλοι μαζί. Τους αφιερώνω εγώ προσωπικά το πρωτάθλημα».