«Αν η διοίκηση κρατήσει το 70% των παικτών»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ενώ σημείωσε ότι εάν η διοίκηση κρατήσει το 70% των παικτών, η ομάδα της Λευκωσίας θα είναι δυνατή και τη νέα σεζόν.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Ξέραμε σήμερα πως θα ήταν πολύ δύσκολο. Έγινε ακόμη πιο δύσκολο ειδικά με το γρήγορο γκολ του Τρισκόφσκι. Κάναμε τα πράγματα πιο δύσκολα για τους εαυτούς μας. Χάλασε το πλάνο μας. Μετά το 1-0 είχαμε όμως προϋποθέσεις, ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το 2-0 έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Νομίζω η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο ήταν τα γκολ. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να παίξουμε και να σκοράρουμε. Είχαμε ευκαιρίες ξανά, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε σε 2-2. Στην κόντρα επίθεση η ΑΕΚ μας δημιούργησε προβλήματα. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση μας. Έχω δει θετικά στοιχεία και τα κρατώ. Έχουμε θέματα και θα τα διορθώσουμε, βλέπουμε την Ανόρθωση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, δείχνουμε πως μας αξίζει η εξάδα.  Δεν θα είμαστε αδιάφοροι στα παιχνίδια μας. Καλή τύχη στην ΑΕΚ.

Για τους Κυριάκου και Σάλι που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού: «Δεν γνωρίζω. Πρέπει να το δούμε. Ελπίζω να είναι καλά. Τους χρειάζομαι».

Για το μέλλον: «Αν η διοίκηση κρατήσει το 70% των παικτών νομίζω θα κάνουμε πιο δυνατή χρονιά».