Αν είναι δυνατόν… Με μαχαίρι απέναντι σε παιδιά οι ΑΠΟΕΛίστες

Ακόμη πιο τραγικά είναι όσα βγαίνουν για την επίθεση που έκαναν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σε αγώνα της Κ19 της ομάδας τους απέναντι σε αυτή της Πάφου. Θυμίζουμε (διαβάστε ΕΔΩ) η Αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες και ψάχνει κάποιους από αυτούς που εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Όπως ανάφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας, Πολύβιος Παλλιούρας, μιλώντας στον Super Sport FM, έβγαλαν μέχρι και μαχαίρι απέναντι στα παιδιά.

«Δυστυχώς βγαίνουμε και μιλούμε για πράγματα που δεν πρέπει να απασχολούν το ποδόσφαιρο. Σε μια στιγμή εισήλθαν στις κερκίδες οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για να στηρίξουν την ομάδα τους, όμως άρχισαν τη ρίψη φωτοβολίδων και μπουκαλιών και δυστυχώς είδαμε πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο.

Είναι εύκολο να μπει κάποιος στον αγωνιστικό χώρο και έτσι 10άδες άτομα, έβγαλαν μαχαίρι προς το μέρος του ποδοσφαιριστή μας και αν δεν έκανε συγκεκριμένη κίνηση για να αποφύγει, σήμερα θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για χειρότερα πράγματα.

Ο προπονητής μας στην προσπάθεια να ηρεμίσει τα πνεύματα, δέχθηκε επίθεση από περίπου 30-35 άτομα και αυτό το σκηνικό μπροστά και στα μάτια μικρών παιδιών. Και οι ποδοσφαιριστές μας δέχθηκαν χτυπήματα αλλά ευτυχώς αυτοί την γλίτωσαν με λιγότερα τραύματα.

Ο προπονητής μας όμως χτυπήθηκε με αλυσίδες και ξύλα. Όση αστυνομική δύναμη υπήρχε στα Κούκλια προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε»